PROVJERA STANJA VOZILA

12 minuta do pravog stanja stvari!

Provjera stanja Opelovog vozila ima za cilj pružiti sveobuhvatnu sliku stanja Vašeg Opela. Tako ćete biti sigurni da je Vaše vozilo u vrhunskom stanju bez obzira na to gdje namjeravate voziti. Naši iskusni mehaničari obavljaju 12-minutnu vizualnu provjeru nakon koje dobivate elektronički izvještaj s detaljnim nalazima. Dobit ćete konkurentnu procjenu svih potrebnih radova, a samo Vi odlučujete što će se i kada raditi. Jednostavan sustav semafora pokazuje točno koliko je siguran i ispravan  svaki pojedini dio vozila kao i sve preporučene buduće zamjene ili popravke.

Crvene stavke

Zahtijevaju hitnu pozornost. Upravljanje vozilom u ovom stanju može biti protuzakonito ili nesigurno. Sve što je označeno crvenom bojom treba hitno popraviti.

Žute stavke

Žuta boja znači da nešto nije u redu. Servisni savjetnik će vam objasniti koliko hitno treba popraviti kvar. Popravite kvar prije nego se stanje pogorša i uštedjet ćete mnogo vremena i novca.

Zelene stavke

Dobre vijesti. Ne trebate se brinuti zbog zelenih stavki barem do sljedećeg servisa.

Naše iskusno osoblje detaljno će Vam objasniti izvještaj i pomoći Vam odlučiti što poduzeti, ako je potrebno.

Ako imate myOpel račun, dobit ćete nalaz pregleda u .pdf formatu za svoju evidenciju, sa žutim i crvenim stavkama kao podsjetnik za servis uz mogućnost online rezervacije popravka kod ovlaštenog partnera po želji.

Dogovorite termin vizualne provjere kod nas i saznajte više o stanju svojeg vozila sada!

vrh stranice