O nama

U svaku našu aktivnost stavljamo srce, pamet, intelekt i dušu jer se savršenstvo postiže nastojanjem da se svaki dan napravi nešto bolje.

Počeli smo 1971. u Vukovaru. Iskustvo stečeno radom i obrazovanjem u inozemstvu pretočeno je u obiteljsku tvrtku, koja je rasla od prve poslovnice u Vukovaru, sve do Zagreba, Vinkovaca, Slavonskog Broda, Pule i Poreča.

Odanost i povjerenje kupaca AUTOWILL stječe kroz 40 godina, predanim radom, iskustvom i dokazivanjem u programima prodaje i servira Opelovih i Chevroletovih vozila. 70-te su godine početka, 80te su godine afirmacije izvrsnosti:

Ovlašteni Opel servis u Vukovaru postupno je širio djelatnost od servisa preko prodaje vozila i rezervnih djelova, stekao vrlo širok krug kupaca te godine 1988. proglašen najboljim Opelovim servisom u Jugoslaviji.

90-te su godine iskušenja i ponovnih početaka: Agresijom na Hrvatsku i padom Vukovara prestajemo djelovati u Vukovaru te godine 1993., u Zagrebu, na lokaciji u Španskom, osnivač i vlasnik tvrtke Stjepan Will, podiže novi prodajno-servisni centar, a 1998. postajemo ovlašteni Opel i Chevrolet partner.

Novi milenij je u znaku širenja: Godine 2000. s radom započinje obnovljeni centar centar u Vukovaru. 2006. otvaramo salon u Vinkovcima. 2009. ovaramo salon u Puli. 2012. otvaramo salon u Slavonskom Brodu 2013. otvaramo salon u Poreču.

Naš tim okuplja prodajne savjetnike, stručnjake s područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice.

U procesu cjeloživotnog učenja, svi se educiraju skladu s visokim standardima školovanja i specijalizacije  kako bi omogućili visok standard usluge u održavanju i servisiranju automobila.

vrh stranice