OTVOREN NOVI EUROREPAR CAR SERVICE U ZAGREBU

12.05.2023.

Ako postoji jedno ime u hrvatskom automobilskom svijetu koje ne treba posebno predstavljati, onda je to Autowill. Radionica, koja potječe iz Vukovara iz 1971. godine, postala je zbirni naziv mreže servisa prisutnih, osim Zagreba, na još 5 lokacija diljem Hrvatske 

Dugo poznat po zastupništvu Opel vozila, Autowill je s vremenom proširio svoje usluge na sve djelatnosti vezane uz automobilsku industriju, poput prodaje rabljenih vozila ili kratkoročnog i dugoročnog najma.

Bilo je prirodno da Autowill napravi novi korak i ponudi svoju kvalitetnu uslugu vlasnicima svih marki vozila. Ponosni smo što je Autowill odabrao Eurorepar Car Service (ERCS) kako bi zajedno ušli u svijet održavanja i popravaka više marki.

ERCS mreža brzo raste i broji sada 9 servisa ravnomjerno raspoređenih od sjeverne Hrvatske do Dalmacije.

Autoservis Eurorepar u Zagrebu dugo je nedostajao zbog potrage za pouzdanim partnerom koji bi mogao snažno razviti ovu marku za sve marke automobila, opskrbljen Eurorepar dijelovima. Grad milijun srca i 300.000 automobila od sada može uživati u kvaliteti Eurorepar Car Service na poznatoj lokaciji, Zagrebačka avenija 100, pored hotela Antunović.

Kao i sama Eurorepar Car Service mreža, brend rezervnih dijelova Eurorepar dio je konstelacije "Stellantis", četvrtog najvećeg proizvođača automobila koji posjeduje 14 marki, uključujući i Opel.

Koncept EUROREPAR CAR SERVICE, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 4 200 servisa u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupe Stellantis, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravaka.

Lansirani 2002., uglavnom kao alternativni dijelovi za vozila PSA grupacije starija od 3 godine, "Eurorepar" dijelovi sada pokrivaju održavanje i popravak preko 90% hrvatskog voznog parka, nudeći najbolju vrijednost za novac. U prosjeku su 30% jeftiniji od originalnih dijelova.

Kvaliteta i odgovoran pristup poslu ključni su za zadovoljstvo kupaca Autowilla. Autowill sada nudi usluge održavanja svih marki automobila po pristupačnim cijenama. Dođite i uvjerite se!

  

vrh stranice